Op deze pagina vindt u met name alle informatie die relevant is voor ouders van de kinderen op onze school en natuurlijk voor ouders en kinderen die meer van onze school willen weten.

Schoolgids 2017 – 2018

De gids voor het schooljaar 2016 – 2017 kunt u rechts downloaden of printen. Wilt u van de school een papieren versie ontvangen? Vraagt u dit dan aan Bert van Diemen.

Schoolplan 2015 – 2019

De school stelt hiermee de doelen op het gebied van onderwijsbeleid, personeelsbeleid en kwaliteitsbeleid voor de jaren 2015-2019 vast. Het schoolplan is de inspiratiebron en een stevige basis voor de schoolontwikkeling van De Pijlstaart in de komende jaren.

Aanvraag formulier vrijstelling van geregeld schoolbezoek

U kunt aan de rechterkant een formulier downloaden voor de aanvraag vrijstelling van geregeld schoolbezoek.

Informatieboekje voor de onderbouw

U kunt dit boekje downloaden waarin de inhoud van de 1e twee schooljaren is beschreven op de Pijlstaart.

Verdere bestanden

Ook staan er nog verdere bestanden die u kunt downloaden en bekijken.

Schoolonderzoeken

Op www.onderwijsinspectie.nl leest u alles over de inspectierapporten die de inspectie voor De Pijlstaart

Uitslag enquête

Er heeft enige tijd geleden een exit­enquête plaatsgevonden onder de ouders van groep 8. Zij hebben immers lange tijd bij ons op school rondgelopen en hebben een heel goed beeld van het reilen en zeilen op de Pijlstaart.
Hieronder ziet u de uitslag van de enquête:
* Exit groep 8 2016