Sonja Mons

Ouder

Mijn naam is Sonja en ik ben moeder van Jasper, Mirthe en Parel. Alle drie zitten of zaten zij op de Pijlstaart. Inmiddels loop ik daardoor sinds 2011 rond op de Pijlstaart en gaat de jongste niet eerder dan 2025 de school verlaten. Mede daarom vind ik het belangrijk dat het leerklimaat optimaal is en als ik daar vanuit ouderperspectief wat aan kan bijdragen dan doe ik dat graag. Het onderwijs staat onder druk en dat vergt continu innoveren en veranderen. Het is van belang daar als ouders nauw bij betrokken te zijn. Wij wonen in Waverveen en ik heb mijn eigen bedrijf voor strategie advies en interim-management in de zorg. Heb je ideeën of vragen dan neem ik ze graag voor je mee in de MR.

Rianne Scholt

Leerkracht

Mijn naam is Rianne Scholt en woon in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 3 en 4 jaar oud.Ik ben namens de personeelsgeleding vanaf september 2017 tot de MR toegetreden. Ik ben sinds 2007 werkzaam op de Pijlstaart. Eerst ben ik hier begonnen als gymleerkracht en daarna ben ik als groepsleerkracht verder gegaan. Ik heb verschillende groepen les gegeven en op dit moment sta ik 3 dagen voor groep 8. Dit doe ik met veel plezier.Naast mijn werk houd ik erg van sporten; voornamelijk skiën, tennissen en fitness.Ik vind het interessant en belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling en het beleid van de school, om zo een goede basis voor alle kinderen te creëren.

Afroditi Panagodimou

Ouder

Mijn naam is Afroditi Panagodimou. Ik ben de moeder van Alexandros, Nefeli en Eleana. De diversiteit in ons gezin mede door mijn Griekse achtergrond zie ik als een verrijking in de persoonlijke ontwikkeling van ons kinderen. Als ouder ben ik met veel plezier betrokken bij het gebeuren in de klas en de activiteiten op school. Vanaf mei 2019 ook als lid van de MR. Kwalitatief goed onderwijs vindt ik belangrijk, maar zeker ook dat kinderen zich er prettig voelen en met veel plezier en enthousiasme naar school gaan. Zijn er zaken die jij graag besproken wilt zien in de MR, laat het mij gerust weten!

Linda Fokker

Leerkracht

Mijn naam is Linda Fokker en woon in Wilnis. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 18 en 16 jaar oud. Ik werk sinds 2005 op de Pijlstaart. Hiervoor heb ik op de Trekvogel in Mijdrecht gewerkt. Ik heb altijd voor de bovenbouw gestaan. Op dit moment sta ik 3 dagen voor groep 8. Aan groep 8 lesgeven doe ik al een aantal jaren met heel veel plezier. Naast mijn werk houd ik van sporten; hardlopen, boksen en circuittrainingen. Ik vind het ook erg leuk om op wintersportvakantie te gaan of naar ons eilandje op de Vinkeveense Plassen. Nu ik deel uitmaak van de MR ben ik nog meer betrokken bij de school en hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een veilige en positieve sfeer op de Pijlstaart.

Jasmijn Valkenburg

Leerkracht

Mijn naam is Jasmijn Valkenburg en ik woon in Maarssen. Ik werk sinds 2014 op de Pijlstaart. Ik ben begonnen met de instroomgroep en heb daarna altijd fulltime een kleutergroep gedraaid. Vanaf september 2020 ben ik lid van de MR. Ik vind het interessant om mee te denken bij de ontwikkeling van de Pijlstaart. Naast mijn werk ben ik veel aan het sporten, voornamelijk hardlopen, wielrennen en zwemmen. Verder maak ik graag verre reizen en probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Sidney Rouwenhorst

Ouder

Mijn naam is Sidney Rouwenhorst en ik ben de vader van Rosalyn. Onze dochter zit sinds 2019 op de Pijlstaart. Daarvoor hebben wij met het gezin 6 jaar in Hong Kong gewoond. De prettige ervaring en positieve omgang tussen het schoolbestuur en ouders van daar, wil ik graag meenemen in mijn rol in de MR. In de omgang met elkaar (schoolbestuur, MR en achterban) vind ik het belangrijk dat we elkaar vertrouwen, respectvol met elkaar omgaan en dat we transparant zijn in de communicatie/informatie. Ik ben fiscalist en werkzaam bij een groot accountants- en advieskantoor en richt mij op internationale projecten waar organisaties reorganiseren of opzoek zijn naar optimalisatie in hun supply chain. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s: voetballen, (hard)lopen met de hond, reizen. Ik zit vanaf september 2020 als lid in de MR.