Sonja Mons

Sonja Mons

Ouder

Mijn naam is Sonja en ik ben moeder van Jasper, Mirthe en Parel. Alle drie zitten of zaten zij op de Pijlstaart. Inmiddels loop ik daardoor sinds 2011 rond op de Pijlstaart en gaat de jongste niet eerder dan 2025 de school verlaten. Mede daarom vind ik het belangrijk dat het leerklimaat optimaal is en als ik daar vanuit ouderperspectief wat aan kan bijdragen dan doe ik dat graag. Het onderwijs staat onder druk en dat vergt continu innoveren en veranderen. Het is van belang daar als ouders nauw bij betrokken te zijn. Wij wonen in Waverveen en ik heb mijn eigen bedrijf voor strategie advies en interim-management in de zorg. Heb je ideeën of vragen dan neem ik ze graag voor je mee in de MR.

Afroditi Panagodimou

Ouder

Mijn naam is Afroditi Panagodimou. Ik ben de moeder van Alexandros, Nefeli en Eleana. De diversiteit in ons gezin mede door mijn Griekse achtergrond zie ik als een verrijking in de persoonlijke ontwikkeling van ons kinderen. Als ouder ben ik met veel plezier betrokken bij het gebeuren in de klas en de activiteiten op school. Vanaf mei 2019 ook als lid van de MR. Kwalitatief goed onderwijs vindt ik belangrijk, maar zeker ook dat kinderen zich er prettig voelen en met veel plezier en enthousiasme naar school gaan. Zijn er zaken die jij graag besproken wilt zien in de MR, laat het mij gerust weten!

Rianne Scholt

Rianne Scholt

Leerkracht

Mijn naam is Rianne Scholt en woon in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 3 en 4 jaar oud.Ik ben namens de personeelsgeleding vanaf september 2017 tot de MR toegetreden. Ik ben sinds 2007 werkzaam op de Pijlstaart. Eerst ben ik hier begonnen als gymleerkracht en daarna ben ik als groepsleerkracht verder gegaan. Ik heb verschillende groepen les gegeven en op dit moment sta ik 3 dagen voor groep 8. Dit doe ik met veel plezier.Naast mijn werk houd ik erg van sporten; voornamelijk skiën, tennissen en fitness.Ik vind het interessant en belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling en het beleid van de school, om zo een goede basis voor alle kinderen te creëren.

Brigitte van Kooten

Brigitte van Kooten

Leerkracht

Mijn naam is Brigitte van Kooten en ik woon in Vinkeveen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn drie kinderen zitten inmiddels allemaal op de middelbare school. Ik werk 9 jaar op de Pijlstaartschool, de laatste jaren in groep 8. Het begeleiden van de kinderen dit laatste jaar,vóór de grote overstap naar de middelbare school, vind ik erg leuk. Voordat ik leerkracht werd was ik Marketing Manager bij een groot IT bedrijf. Mijn ervaring in een commerciële functie komt goed van pas als leerkracht. Na de PABO heb ik een  Master Special Educational Needs gevolgd en ben ik nu gespecialiseerd in hoe kinderen leren. Deze kennis pas ik toe in de klas maar ook al een aantal jaar als Remedial Teacher. Door mijn achtergrond te combineren met mijn nieuwe kennis en ervaring kan ik een goede onderwijskundige bijdrage leveren aan de MR.  

Jan Pieter Braam

Jan Pieter Braam

ouder

Mijn naam is Jan Pieter Braam en ben sinds 2016 lid van de MR. Ik ben getrouwd met Ingrid en onze kinderen, Thijs en Emma, zitten beide op de Pijlstaart. Onze vrije tijd brengen we graag door op het water of in de tuin. Naast mijn baan als operationeel manager van een grote jachtwerf voor luxe motorjachten ben ik ook actief wedstrijdzeiler. Als kind heb ik ook op de Pijlstaart gezeten en vind het leuk nu oud klasgenoten tegen te komen tijdens het brengen of halen van de kinderen. Als ouder wil je graag dat je kind met plezier naar school gaat en daar voldoende uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Als MR lid krijg ik nu de kans hier een positieve bijdrage aan te leveren en heb ik tevens de mogelijkheid om de ideeën en opmerkingen van andere ouders hierbij te betrekken. Schroom dus niet om me aan te spreken op of rond het schoolplein.

Miriam van der Linden

Miriam van der Linden

Leerkracht

Hallo mijn naam is Miriam van der Linden en ben nu ruim een jaar lid van de MR. Toen ik nog in mijn laatste jaar van de PABO zat heb ik een open sollicitatiebrief gestuurd naar de Pijlstaartschool. Ik mocht op gesprek komen en ben daarna gelijk aangenomen. Ik werk alweer vanaf 2008 hier op school. Ik sta nu de hele week voor groep 4. Dit doe ik met heel veel plezier. Buiten mijn werk hou ik van skiën, varen op de Vinkeveense Plassen en stedentripjes maken. Als lid van de MR hoop ik ouders, leerkrachten en leerlingen te inspireren voor een goede veilige sfeer binnen de school.

To Top