Linda Fokker

Leerkracht

Mijn naam is Linda Fokker en woon in Wilnis. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 18 en 16 jaar oud. Ik werk sinds 2005 op de Pijlstaart. Hiervoor heb ik op de Trekvogel in Mijdrecht gewerkt. Ik heb altijd voor de bovenbouw gestaan. Op dit moment sta ik 3 dagen voor groep 8. Aan groep 8 lesgeven doe ik al een aantal jaren met heel veel plezier. Naast mijn werk houd ik van sporten; hardlopen, boksen en circuittrainingen. Ik vind het ook erg leuk om op wintersportvakantie te gaan of naar ons eilandje op de Vinkeveense Plassen. Nu ik deel uitmaak van de MR ben ik nog meer betrokken bij de school en hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een veilige en positieve sfeer op de Pijlstaart.

Jasmijn Valkenburg

Leerkracht

Mijn naam is Jasmijn Valkenburg en ik woon in Maarssen. Ik werk sinds 2014 op de Pijlstaart. Ik ben begonnen met de instroomgroep en heb daarna altijd fulltime een kleutergroep gedraaid. Vanaf september 2020 ben ik lid van de MR. Ik vind het interessant om mee te denken bij de ontwikkeling van de Pijlstaart. Naast mijn werk ben ik veel aan het sporten, voornamelijk hardlopen, wielrennen en zwemmen. Verder maak ik graag verre reizen en probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Sidney Rouwenhorst

Ouder

Mijn naam is Sidney Rouwenhorst en ik ben de vader van Rosalyn. Onze dochter zit sinds 2019 op de Pijlstaart. Daarvoor hebben wij met het gezin 6 jaar in Hong Kong gewoond. De prettige ervaring en positieve omgang tussen het schoolbestuur en ouders van daar, wil ik graag meenemen in mijn rol in de MR. In de omgang met elkaar (schoolbestuur, MR en achterban) vind ik het belangrijk dat we elkaar vertrouwen, respectvol met elkaar omgaan en dat we transparant zijn in de communicatie/informatie. Ik ben fiscalist en werkzaam bij een groot accountants- en advieskantoor en richt mij op internationale projecten waar organisaties reorganiseren of opzoek zijn naar optimalisatie in hun supply chain. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s: voetballen, (hard)lopen met de hond, reizen. Ik zit vanaf september 2020 als lid in de MR.

Maxine Klesman

Ouder

Mijn naam is Maxine Klesman, moeder van Amy, en ik woon in Vinkeveen. Ik werk als HR-manager bij een MKB-bedrijf in Amsterdam. Vanaf januari 2021 ben ik lid van de MR. Ik vind het leuk om mee te denken over de ontwikkeling van de Pijlstaart en de kinderen. Daarbij hoop ik dat ik vanuit mijn HR-rol mijn kennis over verbinding en communicatie mee kan brengen ter bevordering van de communicatie tussen de school en de ouders. Naast mijn werk houd ik van koken, hardlopen en reizen.

Marouane Iqrarouch

Ouder

Mijn naam is Marouane. Ik ben de vader van Nadine uit groep 2. Ik ben werkzaam als recruitment consultant in de Offshore Detachering. Begin dit schooljaar ben ik tot de MR toegetreden. Ik vind het belangrijk om actief mee te denken en praten over wat er in- en rond de school gebeurd. Ik streef ernaar om samen met de medeleden de kwaliteit van de school en het onderwijs te verbeteren. Zijn er nog vragen en of opmerkingen dan kan je mij altijd een bericht sturen.