Sonja Mons

Sonja Mons

Ouder

Mijn naam is Sonja en ik ben moeder van Jasper, Mirthe en Parel. Alledrie zitten zij op de Pijlstaart waarvan de jongste in groep 0. We hebben dus nog 8 jaar voor de boeg op deze school en mede daarom vind ik het belangrijk dat het leerklimaat optimaal is en als ik daar vanuit ouderperspectief wat aan kan bijdragen dan doe ik dat graag. Wij wonen in Waverveen en ik heb mijn eigen bedrijf voor strategie advies en interim-management in de zorg. Heb je ideeën of vragen dan neem ik ze graag voor je mee in de MR.

Olaf van Veen

Olaf van Veen

Ouder

Mijn naam is Olaf van Veen en sinds juni 2015 maak ik deel uit van de oudervertegenwoordiging binnen de MR. Ik ben vader van twee dochters, Mare (groep 3b) en Fiene ( 2 jaar). Ik vind het belangrijk dat ouders ook een rol hebben in het meedenken hoe we deze fijne school zo goed mogelijk kunnen laten functioneren en, waar nodig, te verbeteren. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam binnen de financiële sector als vermogensbeheerder voor pensioenfondsen.

Rianne Scholt

Rianne Scholt

Leerkracht

Mijn naam is Rianne Scholt en woon in Mijdrecht. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 3 en 4 jaar oud.Ik ben namens de personeelsgeleding vanaf september 2017 tot de MR toegetreden. Ik ben sinds 2007 werkzaam op de Pijlstaart. Eerst ben ik hier begonnen als gymleerkracht en daarna ben ik als groepsleerkracht verder gegaan. Ik heb verschillende groepen les gegeven en op dit moment sta ik 3 dagen voor groep 8. Dit doe ik met veel plezier.Naast mijn werk houd ik erg van sporten; voornamelijk skiën, tennissen en fitness.Ik vind het interessant en belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling en het beleid van de school, om zo een goede basis voor alle kinderen te creëren.

Brigitte van Kooten

Brigitte van Kooten

Leerkracht

Mijn naam is Brigitte van Kooten en ik woon in Vinkeveen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn oudste dochter zit op de middelbare school. De andere twee zitten op de Pijlstaartschool in groep 5 en groep 7. Naast ouder ben ik ook leerkracht op deze school en werk ik al 4 jaar met veel plezier in verschillende groepen. Voordat ik leerkracht werd was ik Marketing Manager bij een groot IT bedrijf. Mijn ervaring in een commerciële functie komt goed van pas als leerkracht. Onlangs heb ik mijn Master Special Educational Needs afgerond en ben ik gespecialiseerd in hoe kinderen leren. Deze kennis pas ik toe in de klas maar sinds kort ook als Remedial Teacher. Door mijn achtergrond te combineren met mijn nieuwe kennis en ervaring hoop ik een goede onderwijskundige bijdrage te leveren aan de MR.

Jan Pieter Braam

Jan Pieter Braam

ouder

Mijn naam is Jan Pieter Braam en ben sinds 2016 lid van de MR. Ik ben getrouwd met Ingrid en onze kinderen, Thijs en Emma, zitten beide op de Pijlstaart. Onze vrije tijd brengen we graag door op het water of in de tuin. Naast mijn baan als operationeel manager van een grote jachtwerf voor luxe motorjachten ben ik ook actief wedstrijdzeiler. Als kind heb ik ook op de Pijlstaart gezeten en vind het leuk nu oud klasgenoten tegen te komen tijdens het brengen of halen van de kinderen. Als ouder wil je graag dat je kind met plezier naar school gaat en daar voldoende uitgedaagd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Als MR lid krijg ik nu de kans hier een positieve bijdrage aan te leveren en heb ik tevens de mogelijkheid om de ideeën en opmerkingen van andere ouders hierbij te betrekken. Schroom dus niet om me aan te spreken op of rond het schoolplein.

Miriam van der Linden

Miriam van der Linden

Leerkracht

Hallo mijn naam is Miriam van der Linden en ben nu ruim een jaar lid van de MR. Toen ik nog in mijn laatste jaar van de PABO zat heb ik een open sollicitatiebrief gestuurd naar de Pijlstaartschool. Ik mocht op gesprek komen en ben daarna gelijk aangenomen. Ik werk alweer vanaf 2008 hier op school. Ik sta nu de hele week voor groep 4. Dit doe ik met heel veel plezier. Buiten mijn werk hou ik van skiën, varen op de Vinkeveense Plassen en stedentripjes maken. Als lid van de MR hoop ik ouders, leerkrachten en leerlingen te inspireren voor een goede veilige sfeer binnen de school.

To Top