Podcasts

De eerste podcast over de Pijlstaart is af! Wat is een podcast eigenlijk zult u misschien denken? Een podcast is een online audio-uitzending waarbij het geluidsbestand wordt aangeboden via streaming. Heel simpel gezegd is een podcast gewoon online radio. De komende tijd wil ik iedere twee maanden een podcast maken en publiceren over allerlei onderwerpen die spelen op de Pijlstaart. Op deze manier krijgen jullie een mooi inkijkje in het reilen en zeilen van de school.

De eerste podcast gaat over ICT en onderwijs. Ik heb met veel plezier twee docenten en 4 leerlingen geïnterviewd over hun visie op technologie en primair onderwijs. Luister vooral goed naar de ideeën van de leerlingen over de school van de toekomst. Wat een prachtige verhalen!

Veel luisterplezier!

Jaco van den Dool