Schoolvoetbal

Woensdag 10 april is Team Pijlstaart 4 kampioen geworden bij schoolvoetbal voor groep 5 en 6 bij Argon in Mijdrecht. Jelle, Jens en Roan (groep 5), en Enes, Lennon, Kai, Benjamin, Mees en Yasin (groep 6): van harte gefeliciteerd!

De poule wedstrijden werden met dikke cijfers (3-0, 7-0 en 7-1) gewonnen. Daarna volgden de kwartfinale en de halve finale. De spanning steeg per wedstrijd, ondanks dat keeper Jelle slechts één tegendoelpunt kreeg. In de finale spatte de spanning van de gezichten van de mannetjes af. Vorig jaar stonden al een aantal van deze jongens in de finale maar toen verloren ze op het nippertje. Maar…dit jaar waren ze met 1-0 door een prachtig kopdoelpunt van Benjamin te sterk voor de school Hofland uit Mijdrecht.

En doordat ze 1e zijn geworden mogen ze door naar de regionale kampioenschappen. Op naar de volgende ronde!

Comments are closed.