De Pijlstaart is een openbare school, waar iedereen van harte welkom is, ongeacht maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Verschillen worden geaccepteerd en gerespecteerd. Een school met ruimte voor verschillende idee├źn en aandacht voor het individu. Bij ons is sprake van een veilig en tolerant schoolklimaat. Daarin besteden we veel aandacht aan door met kinderen te reflecteren op het eigen gedrag en als leerkracht, vanuit een positieve houding, het goede voorbeeld te geven.

Voor het eerst naar school

Als uw kind vier jaar wordt, gaat het voor het eerst naar de basisschool. Om u een juist beeld te geven wat onze school uw kind te bieden heeft kunt u een afspraak maken voor een ori├źnterend gesprek en een rondleiding door de school.

De afspraak plannen wij het liefst onder schooltijd. Dit om u een goed beeld te geven van onze school. U kunt de sfeer proeven en zien hoe de kinderen werken en hoe er wordt lesgegeven. Uiteraard is uw kind ook van harte welkom.

Wilt u kennismaken met de school dan kunt u contact opnemen met Laurette Toonen, onze administratief medewerker via: administratie@obs-depijlstaart.nl

Bellen kan uiteraard ook: 0297-261633