Welkom op onze website! De Pijlstaart is een openbare school, waar iedereen van harte welkom is, ongeacht maatschappelijke, culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Verschillen worden geaccepteerd en gerespecteerd. Een school met ruimte voor verschillende idee├źn en aandacht voor het individu. Bij ons is sprake van een veilig en tolerant schoolklimaat. Daarin besteden we veel aandacht aan door met kinderen te reflecteren op het eigen gedrag en als leerkracht, vanuit een positieve houding, het goede voorbeeld te geven.

Voor nieuwe ouders: heeft u na het bekijken van de website nog wat vragen of wilt ons wel eens in het echt zien. Dat kan: maakt u een afspraak met Jaco van den Dool en hij vertelt u alles over openbaar onderwijs en de wijze waarop de Pijlstaart kwalitatief en inspirerend onderwijs verzorgt.