Op deze pagina vindt u informatie die relevant is voor ouders van de kinderen op onze school en natuurlijk voor ouders en kinderen die meer van onze school willen weten.

Schoolgids 2022-2023

De gids voor het schooljaar 2021 – 2022 kunt u rechts downloaden of printen.

Schoolplan 2019 – 2023

De school stelt hiermee de doelen op het gebied van onderwijsbeleid, personeelsbeleid en kwaliteitsbeleid voor de jaren 2019-2023 vast. Het schoolplan is de inspiratiebron en een stevige basis voor de schoolontwikkeling van De Pijlstaart in de komende jaren. Naast het volledige schoolplan kunt u ook de beknopte versie lezen (schoolplan light).

Aanvraag formulier vrijstelling van geregeld schoolbezoek

U kunt aan de rechterkant een formulier downloaden voor de aanvraag vrijstelling van geregeld schoolbezoek.

Informatieboekje voor de kleuters

U kunt dit boekje downloaden waarin de inhoud van de 1e twee schooljaren is beschreven op de Pijlstaart.

Schoolonderzoeken

Op www.onderwijsinspectie.nl leest u alles over de inspectierapporten die de inspectie voor De Pijlstaart