De Ouderraad van obs De Pijlstaart bestaat uit acht leden en organiseert diverse activiteiten, waaronder De Pijlstart (het openingsfeest van het nieuwe schooljaar), Sinterklaas, Kerst en het Paasontbijt. Daarnaast ondersteunt de OR het team (leerkrachten) bij diverse activiteiten. De Ouderraad komt zes keer bij elkaar. Deze vergaderingen dienen om activiteiten door te spreken, taken te verdelen en ideeën uit te wisselen. Het allergrootste belang van de Ouderraad is; leuke feesten voor de kinderen samen te stellen en dat kunnen wij NIET zonder uw hulp!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zichzelf aanmelden, stuur dan een e-mail naar: or@obs-depijlstaart.nl of spreek ons aan bij school.

Jaarverslagen

Elk schooljaar stelt de OR een jaarverslag op. Dit verslag is samen met de financiële balans op deze pagina terug te vinden. Heeft u vragen ten aanzien van dit verslag dan kunt u een e-mail sturen aan: or@obs-depijlstaart.nl

Elk jaar zal een verslag worden gegeven van de georganiseerde activiteiten van het betreffende schooljaar. Natuurlijk is de financiële balans ook terug te vinden in het jaarverslag.

Bekijk het jaarverslag 2020 – 2021.

Even voorstellen

Mijn naam is Joris, vader van Seb (net van school) en Sofie (5b). Ik zit sinds kort in de OR. De basisschooltijd geeft onze kinderen veel waar zij een leven lang mee verder kunnen. Ook wij als ouders kunnen veel doen om deze tijd vol goede herinneringen te maken. De afgelopen tijd zie ik veel positieve initiatieven ontstaan in en rondom de Pijlstaart. Hier wil ik, samen met andere ouders, aan bijdragen. Voor een fijne tijd op de basisschool.

Goedendag,

Ik ben Serge, vader van Skyler (groep 4) en Charlize groep 2A. Ben lid geworden van de OR na een oproep tijdens de HHW avonden, daar de vadersonder vertegenwoordigd waren, sterker de moeders moesten tot dan de honneurs waar nemen, maar we zijn nu inmiddels aangesterkt tot een mooi team met ook een drietal vaders. Mede door de goede opzet die er al was en nu een vergroting van het team hopen we met zijn allen de OR nog zichtbaarder te maken, én hierdoor meer mogelijkheden te krijgen het verblijf op school voor alle kinderen nog leuker te kunnen maken.

Hoi!

Ik ben Tom, de vader van Lea (1/2A), Aline (3 jaar) en Eliza van 10 maanden. Sinds dit schooljaar ben ik lid van de OR. Ik vind de binding tussen school, ouders en kinderen erg belangrijk, de OR kan daar een steentje in bijdragen.

Hi,

Ik ben Barbara, moeder van Bodil (5B) en Pilar van bijna 2 jaar. Vanaf 2019 zit ik in de OR en sinds vorig jaar voorzitter. De reden dat ik bij de OR ben gegaan is omdat ik graag wil helpen om de OR wat zichtbaarder te maken en hierdoor meer voor elkaar te krijgen. De OR organiseert de extra dingen in het schooljaar die het naar school gaan voor kinderen soms wat leuker maken. Mocht je vragen of ideeën hebben, dan hoor ik dat graag.

Beste ouders,

Ik ben Natalie, moeder van Hanna (groep 6B) en Thijmen (groep 3A). Dit jaar neem ik deel aan de Ouderraad. Ik heb veel zin om activiteiten voor de kinderen te organiseren rondom de leukste momenten van het jaar. Dit zijn vaak toch de herinneringen die ze bij blijven staan gedurende de basisschooltijd. Helemaal na de coronajaren.. Mocht je een keer flexibel willen meehelpen aan een activiteit spreek mij dan vooral aan!

Hi,

ik ben Marlène, moeder van Mason (1/2B) en Daley, die is net 3 jaar. Per oktober 2021 ben ik de ouderraad komen versterken. Ik vind het leuk om de tijd van alle kindjes op school nog net wat leuker te maken. Dingen organiseren waar anderen blij van worden geeft altijd energie; we gaan er weer een mooi jaar van maken!

Beste ouders,

Ik ben Ellen, moeder van Valentijn (groep 8B) en Nynke (groep 5B). Ik ben sinds vorig schooljaar lid van de OR en vind het erg leuk om te doen! Het leukste zijn de blije gezichtjes van de kinderen als we iets leuks uitdelen op school of bij een activiteit die we (hopelijk weer) mogen organiseren dit jaar.

Naast de OR ben ik (gedeeld) klassenmoeder van groep 5B. Mocht je een vraag hebben over de OR dan kun je mij altijd aanspreken op het schoolplein.

Beste ouders,

Ik ben Laura en zit sinds halverwege vorig schooljaar bij de OR. Jesse is mijn oudste zoon en zit alweer in groep 8a en de jongste Bram in groep 4. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het creatieve gedeelte zoals activiteiten bedenken, versieren en ontwerpen zoals bijv.de placemats met Pasen afgelopen schooljaar. Sfeer creëren en de magische fantasie aanwakkeren van de kinderen vind ik heerlijk om te doen. Mochten jullie zelf leuk creatieve ideeën hebben, spreek bij gerust aan. Uiteindelijk is het doel dat onze kinderen, naast goed onderwijs krijgen, een fijne tijd hebben op school en daar later ook met veel plezier op terugkijken.